Glasbewassing

Met een schoon (bedrijfs)pand maakt u een goede eerste indruk. Een reden om de glasbewassing, van begane grond tot op grote hoogte, toe te vertrouwen aan de specialisten van Fetras.

Ladder
glasbewassing

Glasbewassing voeren wij onder andere uit met behulp van ladders. Onze ladders zijn voorzien van bescherming om te voorkomen dat uw gevel zal beschadigen.

Indien er werkzaamheden hoger dan 10 meter zullen plaatsvinden, zijn wij wettelijk verplicht om de werkzaamheden op een andere manier in te vullen.

Telescoop
glasbewassing

Telescoop glasbewassing is het alternatief voor ladders en hoogwerkers. Door het inzetten van een telescoopstok en het gebruik van gedemineraliseerd water worden ramen, kozijnen, gevelreclame en zonwering op grote hoogte gereinigd met een streeploos resultaat. Het systeem is flexibel en breed inzetbaar tot 12 meter.

Hoogwerker
glasbewassing

Er is ook nog glas dat zowel met ladder als met de telescoopstok niet te bereiken is. Om dit glas te bereiken heeft Fetras een hoogwerker tot haar beschikking.

Dit stelt ons in staat om de ramen van kantoren, appartementen, flats en andere hoge gebouwen te voorzien van een efficiënte schoonmaak.

Contact

Bent u geïnteresseerd in onze schoonmaakdiensten? Neem dan gerust contact op, wij helpen u graag verder.