Fetras Schoonmaakbedrijf - Specialistische Reiniging

Specialistische Reiniging

Naast de reguliere schoonmaak kunt u bij Fetras ook terecht voor specialistische reiniging. Een reeks aan eenmalige of aanvulde schoonmaakdiensten waar u gebruik van kunt maken.

Vloer- en Tapijtreiniging

Een goed onderhouden vloer is van groot belang voor de uitstraling en hygiëne van uw bedrijf. Een vloer kan uit verschillende materialen bestaan. Zodoende vraagt iedere vloer om een eigen behandeling en bescherming. Wij houden hier rekening mee.

Voor het reinigen van tapijt gebruiken we de beste technieken van dieptereiniging. Wij garanderen ook een goed resultaat bij oudere vloerbedekkingen.

Hogedrukreiniging

Met behulp van mobiele hogedrukreinigers zijn wij in staat om veel verschillende gebieden grondig te kunnen reinigen. Onder andere terrassen, muren, daklijsten en ook graffiti reinigen wij met een krachtige hoge druk.

Door te werken met professionele machines kunnen wij gebruik maken van zowel koud als warmwater gecombineerd met een reinigingsproduct indien nodig.

Waterschade reiniging

Met de hevige regenval van tegenwoordig komt het steeds vaker voor dat u de dupe wordt van waterschade. Waterschade is altijd iets wat onverwachts gebeurt. Het is dan slim om zo snel mogelijk te handelen, zodat de schade zo veel mogelijk beperkt kan worden. In samenspraak komen wij tot een plan van aanpak waarmee wij u kunnen helpen met o.a. het reinigen van uw vloer, muren, plafonds en het verlagen van de luchtvochtigheid.

Contact

Bent u geïnteresseerd in onze schoonmaakdiensten? Neem dan gerust contact op, wij helpen u graag verder.