Schoonmaak

Niets is fijner dan een schone leef- en werkomgeving. Bij Fetras kunt u terecht voor periodieke, dagelijkse, reguliere en incidentele schoonmaakdiensten voor gebouwen en kantoren.

Wij plannen de schoonmaak voor u op efficiënte wijze in. Door op vaste tijden te plannen, wordt er zowel rekening gehouden met de interne en externe omgeving. Voor gevarieerde soorten schoonmaak bent u als bedrijf, VVE of instantie bij Fetras aan het juiste adres. Hieronder een overzicht van onze diensten.

VVE Schoonmaak

De behoefte aan zorgeloze schoonmaak binnen een VVE stijgt. Verenigingen van Eigenaren (VVE) willen het op orde houden van gemeenschappelijke ruimten zoals de hal, de lift, de gang en de galerij uitbesteden aan een professioneel schoonmaakbedrijf. Als u de schoonmaak voor uw VVE in Nijmegen of omgeving wilt overlaten aan een betrouwbare partner dan biedt Fetras precies de juiste ondersteuning.

Opleveringsschoonmaak

Fetras verzorgt de opleveringsschoonmaak voor veel aannemers uit de regio. Wij weten als geen ander dat nieuwbouw, verbouw of renovatie veel vuil met zich mee brengt. Wilt u uw pand opleveren? Onze schoonmakers zorgen ervoor dat het complete gebouw op professionele wijze wordt schoongemaakt. Voor de diverse werkzaamheden die bij een opleveringsschoonmaak horen hebben wij de juiste kennis, materialen en middelen in huis.

Kantoor schoonmaak

Een schoon en fris kantoor werkt motiverend en zorgt ervoor dat uw medewerkers met een prettig en veilig gevoel aan het werk zijn. Een schone werkomgeving draagt bij aan het werkplezier van uw medewerkers en de professionele uitstraling van de organisatie. Een schoon en verzorgd gebouw is namelijk het visitekaartje van uw bedrijf. Ons schoonmaakteam staat voor u klaar!

Retail schoonmaak

Winkels, warenhuizen of (overdekte) winkelcentra; schoonmaak in retail vraagt ten alle tijden om bijzondere aandacht. Een schoon en opgeruimd winkeloppervlak draagt bij aan het plezier van uw klanten. Een goede schoonmaak is om deze reden een pré. Fetras zorgt ervoor dat elk winkeloppervlak en omgeving wordt schoongemaakt en ontdaan wordt van dingen die er niet thuis horen.

Contact

Bent u geïnteresseerd in onze schoonmaakdiensten? Neem dan gerust contact op, wij helpen u graag verder.